vodafone
+38 (050) 401-07-50
lifecell
+38 (093) 401-07-50
Стаття

Як оперативно спланувати квартирний переїзд

Квартирний переїзд - це зміна місця проживання, яку ми допоможемо здійснити з комфортом. У цей період велике значення має якість і професіоналізм послуг транспортних компаній, що здійснюють безпосередньо навантаження і транспортування речей.

Транспортна компанія «Газелька» надає послуги квартирних переїздів в місті Харків та його околицях. Кваліфіковані співробітники забезпечать організацію транспортування речей, незалежно від їх кількості і віддаленості переїзду. Кваліфікований персонал допоможе з підбором необхідної вантажної техніки і зможе повністю гарантувати цілісність речей. Для кожного замовника завжди будуть запропоновані доступні ціни і взаємовигідні умови співпраці.

Підготовчі роботи під час переїзду

Квартирний переїзд є важливим і відповідальним рішенням, яке вимагає ретельної підготовки. Ефективне планування допоможе розставити пріоритети і зробити все правильно в кінцевому підсумку. Сам процес підготовки найчастіше включає в себе наступні роботи:

  • відключення і розбирання техніки і меблів;
  • пакуваня речей в раніше підготовлену тару;
  • завантаження майна для подальшого транспортування;
  • розвантаження і підйом майна на потрібний поверх;
  • розпакування та збирання меблів, підключення техніки;
  • вивезення сміття та використаної тари.

Одним з обов'язкових умов якісного переїзду є правильне планування завантаження речей в автомобіль. Розмістивши в новій квартирі меблі, Ви зможете відразу розміщувати і розпаковувати речі по шафах, заощадивши свій час і вільне місце. Крім цього, велике значення має правильно підібраний вантажний автомобіль, який дозволить вмістити в кузові все необхідне.

Ціни на наші послуги

Квартирний переїзд з мувінговою компанією «Газелька» в Харкові є найбільш затребуваною послугою за прийнятною ціною. Вартість наших послуг формується з декількох складових, серед яких:

  • витрачений час на роботу;
  • габарити і вага вантажу;
  • застосування пакувальних матеріалів;
  • тривалість маршруту і відстань;
  • використання вантажників і експедиторів.

Переваги квартирного переїзду від компанії "Газелька"

Замовлення послуг в компанії «Газелька» заощадить Ваш час і забезпечить можливість виконати оперативний переїзд без затримок і накладок. Кваліфіковані співробітники нашої транспортної компанії забезпечать значну економію часу і самостійно виконають значну частину робіт, необхідних для організації якісного переїзду.

Ми маємо все необхідне, щоб реалізувати квартирний переїзд бюджетно, швидко і якісно:

  • власний автотранспорт;
  • добре навчений персонал (вантажники, водії, пакувальники, збирачі меблів);
  • сучасні пакувальні матеріали;
  • необхідний набір інструментів для розбирання і демонтажу;
  • спеціальні засоби, пристрої і механізми для переміщення і кріплення вантажів.

Завдяки своєму автопарку і якісній системі логістики ми можемо організувати для вас квартирний переїзд недорого. За додатковою інформацією та для замовлення квартирного переїзду в місті Харків телефонуйте за телефонами на сайті або пишіть на e-mail. Наші менеджери дадуть професійні відповіді на всі питання і запропонують взаємовигідні умови співпраці.

Анкета на вакансію
Це поле необхідно заповнити.
Спасибо за обращение! В ближайшее время с Вами свяжутся.

Користувач, оформляючи заявку на сайті www.gazelka.kh.ua (далі - Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі - Згода) відповідно до Закону України "Про захист персональних даних". Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

1. Дана Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації.

2. Згода поширюється на наступну інформацію: ім'я, телефон, електронна пошта.

3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов'язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень.

4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміна), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, за згодою суб'єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу.

5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: gazelka.kh@gmail.com

6. Користувач підтверджує, що, даючи Згоду, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі.

7. Ця Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа.

Дати згоду
Замовити дзвінок
Для замовлення зворотнього дзвінка заповніть будь ласка необхідні поля.
Дякую за звернення! Найближчим часом з Вами зв'яжуться наші менеджери.