vodafone
+38 (050) 401-07-50
lifecell
+38 (093) 401-07-50
Стаття

Як швидко розрахувати вартість замовлення по місту

Компанія «Газелька» з 2003 року надає послуги з вантажоперевезень в місті Харкові. За роки роботи на ринку транспортних послуг наша фірма зарекомендувала себе як надійного і професійного партнера. Ми працюємо швидко і надійно, надаючи своїм клієнтам якісні та недорогі послуги з перевезення. З нашою участю будь-який переїзд перетвориться в добре спланований і організований захід.

Для зручності на нашому сайті розміщено онлайн калькулятор. Клієнт може сам зайти на сайт і розрахувати тариф перевезення, враховуючи всі необхідні параметри.

Які параметри необхідно врахувати

Перевезення вантажів автомобілями вантажопідйомністю від 0.01 до 5 тонн особливо популярні у великих містах. Вони дозволяють істотно заощадити не тільки грошові кошти, а й час. Невеликі і верткі автомобілі гарантують швидку доставку вантажів в будь-яку точку міста

Для правильного і швидкого розрахунку на калькуляторі необхідно вибрати тариф, кількість вантажників, їх категорію. Спочатку необхідно визначиться з транспортним засобом, задіяним на перевезення. Наша компанія має в своєму розпорядженні фургони від 0.01 і до 5 тонн.

При замовленні автомобіля необхідно врахувати, що при розрахунку вартості вантажоперевезень також необхідно правильно підібрати категорію вантажників і визначиться з видом робіт:

  • пакувальні роботи оцінюються від 90 грн. в годину, при цьому мінімальна кількість замовлення 2 години;
  • вантажник - різноробочий коштує від 100 грн. в годину;
  • вантажник для домашнього та офісного переїзду оцінюється від 120 грн. в годину;
  • вантажник (мебляр складання/розбирання) - від 150 грн. в годину.

Чому необхідно замовити доставку в компанії «Газелька»

У великому місті регулярно виникає необхідність у вантажних перевезеннях. Замість того, щоб шукати авто і вантажників, варто звернутися в перевірену службу доставки. Таким чином, Ви заощадите свій час і гроші, адже замовити комплексну послугу набагато дешевше.

Компанія «Газелька» займається вантажними перевезеннями по Харкову і передмістю. Ми пропонуємо високий рівень обслуговування і конкурентні ціни на послуги. За роки своєї роботи ми отримали бездоганну репутацію. Наші клієнти можуть бути впевнені, що перевізник дбайливо і своєчасно виконає свої обов'язки.

Вантажні перевезення викликають багато клопоту. Не дарма переїзд порівнюють зі стихійним лихом. Наша мувінгова компанія бере на себе всі проблеми, пов'язані з транспортуванням речей, а тому наші клієнти можуть зосередитися на більш важливих справах.

  1. Ми маємо власний автопарк, який складається з різних за вантажопідйомністю та об'єму автомобілів з критими кузовами. Весь транспорт знаходиться в справному стані. Ми підберемо машину відповідно до специфіки вантажу і по необхідним замовнику характеристиками.
  2. Європейський рівень сервісу проявляється в кожного співробітника компанії (водіїв, вантажників), а не тільки в менеджерах.
  3. Наші водії мають високу кваліфікацію і досвід. Вони суворо дотримуються правил дорожнього руху і виконують особливі вимоги клієнтів з перевезення.
  4. Ми забезпечимо акуратне відношення до вантажу і гарантуємо, що всі речі будуть неушкодженими.
  5. Ми цінуємо час своїх клієнтів, тому своєчасно приїжджаємо на завантаження. Можливо виконання термінових замовлень.
  6. Вигідні тарифи на вантажні перевезення дозволяють нашим клієнтам планувати бюджет без зайвих витрат.

Замовити автомобіль для перевезень дуже легко. Необхідно зателефонувати за контактними телефонами на сайті компанії. Наші висококваліфіковані менеджери швидко розрахують вартість послуги, підберуть необхідний автомобіль, проконсультують з усіх питань. Довіряйте перевезення будь-якого вантажу справжнім професіоналам!

Анкета на вакансію
Це поле необхідно заповнити.
Спасибо за обращение! В ближайшее время с Вами свяжутся.

Користувач, оформляючи заявку на сайті www.gazelka.kh.ua (далі - Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі - Згода) відповідно до Закону України "Про захист персональних даних". Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

1. Дана Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації.

2. Згода поширюється на наступну інформацію: ім'я, телефон, електронна пошта.

3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов'язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень.

4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміна), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, за згодою суб'єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу.

5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: gazelka.kh@gmail.com

6. Користувач підтверджує, що, даючи Згоду, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі.

7. Ця Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа.

Дати згоду
Замовити дзвінок
Для замовлення зворотнього дзвінка заповніть будь ласка необхідні поля.
Дякую за звернення! Найближчим часом з Вами зв'яжуться наші менеджери.