vodafone
+38 (050) 401-07-50
lifecell
+38 (093) 401-07-50
Стаття

Для чого потрібна газель довжиною 4м

Переміщення вантажу наземним видом транспорту є найзручнішим і затребуваним способом перевезення товарів або особистого майна. Оформивши замовлення транспортних послуг в Харкові в мувінговій компанії «Газелька», габаритні вантажі своєчасно і в повному збереженні, в стислі терміни і за оптимальними цінами будуть доставлені в пункти призначення.

Переваги автомобіля Газель - 4м

Тентований автомобіль ГАЗель 4М повністю пристосований до українських реалій на дорогах і добре себе зарекомендував в найскладніших умовах експлуатації. Така модель має підвищену прохідність і відмінну маневреністю, в незалежності від погодних умов. Невеликі габаритні розміри авто є оптимальними при пересуванні міськими вулицями, завантаженими транспортом, при їзді по пошкодженим дорогам в сільській місцевості. Вантажівка не вимагає багато місця при парковці, має хорошу маневреність при заїздах в арки житлових будинків і тунелі інших інженерних споруд.

У нашому розпорядженні тентовані газелі двох видів: (4.05 x 1.95 x 2.04) і (4.05 х 2.01 х 2.2). Серед переваг автомобілів виділяють довгу базу кузова, великий обсяг і хорошу вантажопідйомність. Ці класичні вантажні автомобілі ефективно використовуються при перевезеннях і підходять для транспортування більшості вантажів до 1.5 т, також в наявності два місця для перевезення пасажирів. Відмінна місткість до 18 м3 без проблем дозволяє:

  • перевезти офіс, склад, магазин або майно квартири;
  • доставити книги і макулатуру;
  • вивезти будівельне сміття;
  • провести адресну доставку;
  • розвести товар по точкам.

Вибір тарифу буде оптимальним в разі необхідності перевезти вантаж великих обсягів або якщо серед предметів присутні високі і довгі предмети: шафи, холодильники. Наявність можливості верхнього завантаження робить перевезення простим і зручним. Найчастіше автомобіль використовується для перевезення:

  • побутової техніки: котлів, газових плит, пральних машинок;
  • будматеріалів, труб і дощок довжиною понад 4 м;
  • м'яких і корпусних меблів;
  • більярдних столів;
  • велосипедів, мопедів, квадрациклів;
  • комплектуючих за попереднім погодженням з диспетчером, водієм.

Низька вартість запасних частин робить технічне обслуговування доступним і недорогим. Установка дискових гальм спереду, а барабанних ззаду забезпечує повну безпеку під час пересування, в незалежності від швидкості вантажівки. Оснащення моделей заводським газовим обладнанням, дозволяє в рази знизити вартість переїзду.

Комплектація колесами невеликого радіусу дозволяє істотно знизити вантажну висоту, яка становить 1 метр. Такі габарити забезпечують зручність і швидкість при навантаженні або вивантаженні, зводять до мінімуму ризик пошкодження дорогих і крихких вантажів.

Для безпечної доставки вантажів застосовуються стягнуті ремені і спеціальні підкладкові матеріали. З їх допомогою вантаж кріпиться в кузові, а можливість зміщення і пошкодження під час транспортування зводиться до мінімуму.

Чому переїзд варто довірити транспортної компанії «Газелька»

Оформити замовлення і провести вантажоперевезення не складе труднощів, якщо ви звернетеся в транспортну компанію «Газелька» »в Харкові. Тут Ви отримаєте рекомендації для вибору автомобіля, докладну інформацію про види вантажно-розвантажувальних робіт, транспортування, вартості послуг.

У транспортній компанії «Газелька» працюють тільки справні автомобілі, а персонал завжди ввічливий і акуратний. Наявність на вантажівках GPS - контролю стане гарантією своєчасної доставки і цілісності вантажу, що перевозиться. Ми забезпечуємо:

  • високу якість послуг, що надаються;
  • хорошу логістику;
  • оптимальний маршрут поїздки;
  • роботу в зручному режимі;
  • доступні ціни.

Про якість роботи нашої компанії свідчать хороші клієнтські відгуки та рекомендації.

Анкета на вакансію
Це поле необхідно заповнити.
Спасибо за обращение! В ближайшее время с Вами свяжутся.

Користувач, оформляючи заявку на сайті www.gazelka.kh.ua (далі - Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі - Згода) відповідно до Закону України "Про захист персональних даних". Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

1. Дана Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації.

2. Згода поширюється на наступну інформацію: ім'я, телефон, електронна пошта.

3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов'язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень.

4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміна), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, за згодою суб'єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу.

5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: gazelka.kh@gmail.com

6. Користувач підтверджує, що, даючи Згоду, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі.

7. Ця Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа.

Дати згоду
Замовити дзвінок
Для замовлення зворотнього дзвінка заповніть будь ласка необхідні поля.
Дякую за звернення! Найближчим часом з Вами зв'яжуться наші менеджери.