vodafone
+38 (050) 401-07-50
lifecell
+38 (093) 401-07-50
Стаття

Чи можливі перевезення по Харківській області

У сучасному світі складно знайти людину, яка б не зверталася за послугами вантажоперевезень. На сьогодні вона є однією з найбільш затребуваних, як серед приватних осіб, так і серед великих комерційних структур. Вантажоперевезення є популярною послугою серед жителів великих міст, але серед фірм в цій сфері не рекомендуємо шукати новачків. Компанія «Газелька» стане надійним партнером у сфері вантажоперевезень по Харкову і Харківській області. Уже багато років наша компанія надає якісні транспортно - логістичні послуги з організації офісних і квартирних переїздів, перевезення меблів, побутової техніки, особистих речей. Також ми виконуємо послуги з перевезення товарів, транспортуємо тендітні і габаритні речі:

  • музичні інструменти великої ваги і розмірів;
  • вироби зі скла та кераміки;
  • кімнатні рослини;
  • комп'ютерну техніку (для IT компаній);
  • електропобутову техніку;
  • побутову техніку та аксесуари;
  • будівельні матеріали;
  • промислове обладнання;
  • спортивне обладнання;
  • рекламну продукцію;
  • виставкове обладнання;
  • кейтеринг;
  • виїзні заходи;

Наявність великого досвіду роботи, знання і врахування всіх нюансів при організації та проведенні вантажоперевезень, дозволяють задовольнити запити від найвимогливіших клієнтів і виконувати найскладніші завдання. Індивідуальний підхід до виконання замовлення є головним правилом роботи нашої компанії.

При зверненні в компанію вантажоперевезень «Газелька», наші фахівці врахують всі Ваші побажання і підберуть самі економічно вигідні тарифи, оптимальний спосіб доставки, як по Харкову, так і по Харківській області.

Перевезення проводяться з дотриманням всіх вимог безпеки. Задіяні транспортні засоби належать компанії, що робить її роботу більш стабільною і надійною. Вся технічна база знаходиться в хорошому стані.

Переваги в роботі компанії «Газелька»

За участю компанії «Газелька» Ваш переїзд буде проведено легко, швидко і якісно. Серед наших переваг виділяють:

  • зручний графік роботи;
  • вигідні і доступні ціни;
  • можливий вибір необхідного тарифу;
  • індивідуальний підхід до кожного клієнта;
  • найкоротші терміни перевезення;
  • наявність різноманітних форм і методів оплати;
  • можливість доставки «від дверей до дверей»;
  • послуга «під ключ».

Як проводиться замовлення транспортних послуг

При замовленні автотранспортних вантажних послуг слід виконати три умови: укласти договір на надання транспортних послуг, оформити заявку на перевезення вантажу автомобілем, оплатити рахунок за надання транспортних послуг.

Менеджер організації оформить всю необхідну документацію і надасть на затвердження замовнику. Після оформлення документів, у клієнта з'явиться в розпорядженні персональний менеджер, який буде постійно доступний по телефону. Тарифи на вантажоперевезення обумовлюються раніше і фіксуються з урахуванням всіх вимог замовника. При виїзді за місто кілометраж рахується в обидві сторони. Комплект оригінальних транспортних і бухгалтерських документів після завершення роботи також відправляються замовнику.

Чому варто звертатися в компанію «Газелька»

Компанія «Газелька» може запропонувати сучасний європейський сервіс, комплексний підхід до транспортування речей, побутової техніки, меблів та іншого майна за найприємнимішими цінами. Весь процес буде організований професійно і грамотно, захищаючи клієнта від можливого клопоту, економлячи час і гроші замовника.

Компанія вантажоперевезень забезпечує максимальну безпеку вантажу. Висококваліфіковані фахівці в зручний час нададуть допомогу і допоможуть вибрати відповідний транспорт і прокласти оптимальний маршрут перевезення.

У співпраці з нами, кожен клієнт отримує відсутність ризиків, доставку вантажу в термін, зазначений в договорі, швидкий прийом і обробку замовлення на надання послуги.

Анкета на вакансію
Це поле необхідно заповнити.
Спасибо за обращение! В ближайшее время с Вами свяжутся.

Користувач, оформляючи заявку на сайті www.gazelka.kh.ua (далі - Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі - Згода) відповідно до Закону України "Про захист персональних даних". Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

1. Дана Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації.

2. Згода поширюється на наступну інформацію: ім'я, телефон, електронна пошта.

3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов'язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень.

4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміна), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, за згодою суб'єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу.

5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: gazelka.kh@gmail.com

6. Користувач підтверджує, що, даючи Згоду, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі.

7. Ця Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа.

Дати згоду
Замовити дзвінок
Для замовлення зворотнього дзвінка заповніть будь ласка необхідні поля.
Дякую за звернення! Найближчим часом з Вами зв'яжуться наші менеджери.